سبک های طراحی سایت

طراحی سایت به آموزش کدنویسی و آشنایی با متدهای طراحی سایت نیاز دارد. هر یک از سبک های طراحی سایت دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. برای انتخاب یکی از آن ها بهتر است با مزایا و معایب آن ها آشنایی داشته باشید.

اهمیت ایده پردازی در طراحی سایت

نخستین گام برای آغاز یک کار داشتن ایده مناسب می باشد تا وقت سرمایه گذاری شده روی طراحی سایت از بین نرود. در مرحله نخست باید دسته فعالیت خود را انتخاب نموده و با توجه به عنوان انتخابی مجموعه ای از سایت را برای آن به عنوان منبع انتخاب نمایید. امکان در نظر گرفتن برنامه های آینده در بخش های مختلف سایت نیز برای شما وجود خواهد داشت. با در نظر گرفتن این بخش ها می توان به طراحی سایت هدفمند دست یافت. طراحی سایت در سبک های مختلف امکان پذیر است که تمام آن به انتخاب شما در نوع طراحی سایت وابسته می باشد.

بررسی انواع سبک های طراحی سایت

مجموعه ای از قوانین، گرافیک و عناصر طراحی شده، سبک طراحی سایت نامیده می شود. طراح سایت یا توسعه دهنده باید مطمئن شود که عناصر مختلف در سایت با یکدیگر هماهنگی دارند. بر اساس تجربه های کاربری امروزه سبک های طراحی سایت جدید ایجاد شده اند و با توجه به اهمیت انواع سبک های طراحی سایت در ادامه با آن ها بیشتر آشنا خواهیم شد.

Flat design

یکی از انواع سبک طراحی سایت رایج، طراحی سایت به روش تخت می باشد. این سبک طراحی در گذشته مورد استفاده کاربران بوده است. در این سبک طراحی سایت المان ها و اجزای مربوط به طراحی دارای ساختار موزون بوده و پیچیدگی های آن ها زیاد است. در مشاوره طراحی سایت گفته می شود، اگر به دنبال طراحی سایت منظم، سبک و زیبا هستید این سبک گزینه مناسبی برای شما خواهد بود. از مهمترین ویژگی های این سبک طراحی سایت می توان به استفاده از تصاویر گرافیکی تخت، رنگ بندی مناسب، تایپوگرافی شیک و عدم وجود سبک های مختلف همچون سایه و شیب اشاره کرد.

از مهمترین مزایای این سبک طراحی سایت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طراحی ساده و سریع در مقایسه با انواع طرح های پیچیده
  •  از آنجا که در این سبک طراحی از المان های طراحی پیچیده استفاده نمی شود، صفحات در این نوع سایت ها سبک هستند.
  •  سرعت بالای سایت های طراحی شده با استفاده از این سبک
  • هرچند این نوع سبک دارای مزایای بسیار زیادی است، اما معایب نیز دارد:
  •  سادگی المان های مورد استفاده در این سبک طراحی سایت
  •  کمتر بودن جذابیت های بصری این نوع سایت ها در مقایسه با سایت هایی که از سایه ها و شیب ها استفاده کرده اند.
  •  کاهش نرخ کلیک سایت به دلیل عدم استفاده از آیکون های گرافیکی متحرک و جذاب
  •  وجود سایت های مشابه این سبک طراحی به میزان زیاد در فضای اینترنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *